Forside Børn Vælg et børneabonnement

Vælg et børneabonnement

714
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der er mange der har en holdning til hvor meget børn må bruge mobiltelefoner og iPads og ikke mindst hvornår, man skal introducere de forskellige ting. Selvom der er mange forskellige holdninger, hvor nogle af dem er mere frelste end andre, så ændrer det ikke på, at langt de fleste skolebørn har en mobiltelefon, hvad de bruger dem til er så mere forskelligt.

Dette har teleselskaberne naturligvis også fået øjnene op for, og tilbyder løsninger der tilgodeser dette. Et af dem Callme der har en hel kategori for børneabonnementer. Det er et smart abonnement, der for det første er billigt (69 kroner om måneden), og hvor man ikke betaler for meget mere end man bruger.

Kun det nødvendige

I abonnementet er der nemlig kun det vigtigste. Med i prisen er der to timers taletid, 2 Gb data og så er det gratis at ringe mellem callme abonnementer, så børn og forældre kan ringe gratis til hinanden, hvis du også har CallMe naturligvis. Derudover er der også forældreguide og tryghedspakke med, så man er sikker på, at barnet ikke kommer til at købe ting på iTunes, Google Play eller i diverse apps.

Abonnementet har fået navnet Little Me og selvom det er rimelig nyt, har det allerede vundet flere tests som værende det bedste børneabonnement, så hvis du overvejer at dit barn skal have en telefon, eller i hvert fald et abonnement, kunne det være, at det var en god ide at kigge i den retning.

Når du skal vælge en telefon, er det en god ide ikke at vælge af de dyreste modeller til at starte med, da antallet af uheld med smartphones mellem små børnehænder, bestemt er i den høje ende så tjek priser på telefoner ved Callme her, og find den bedste pris.