Forside Børn Træk stikket og hold ferie i det fri

Træk stikket og hold ferie i det fri

612
0
DEL
Ferie i det fri

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Sommeren er over os, og om få uger får børnene sommerferie fra skolen. Men hvad står ferien på hos jer? Hvis I ikke har fået booket de sædvanlige to ugers all inclusive på Mallorca, er det måske tid til at tænke nyt. Mange familier har nemlig stor glæde af at bytte poolen ud med frisk luft og lade børnene opdage naturen.

Frem med soveposerne

En oplagt måde at holde ferie i det fri på, er ved at tage på camping. Hvis I ikke har camperet før, skal I måske starte med at leje en hytte på en campingplads, men ellers er det danske sommervejr fint til telt. Lejer I en hytte, behøver I stort set kun en sovepose og måske lidt mad. Mange steder kan I også købe mad på selve campingpladsen eller i en lokal restaurant. Den billigste løsning er dog selvfølgelig at lave noget af maden selv.

Når det kommer til soveposer, er det en god idé at købe god kvalitet – men lad være med at skyde over målet. Hvis soveposen bare skal bruges til lidt hyggecamping, behøver I ikke at investere i den dyreste topmodel, der kan holde varmen i polarcirklen.

Vær realistiske

Når I planlægger ferie for hele familien, er det vigtigt at være realistiske i jeres drømme. Giver det for eksempel mening at planlægge en cykelferie, hvis ingen i familien er særligt vilde med eller gode til at cykle? I kender jeres familie bedst, og ofte kan I nok klare meget mere, end I tror. Men hvis det skal blive en god ferie for alle, kommer I længst ved at starte blidt ud. Tag også gerne et par bøger og opgavehæfter med, så børnene kan hygge sig med det om aftenen eller på stille dage. En tennisbold er også altid en god ting at pakke, fordi den næsten ikke fylder noget, men kan bruges til mange forskellige lege.