Forside Forældre Tips til at holde gnisten ved lige selvom I er blevet forældre

Tips til at holde gnisten ved lige selvom I er blevet forældre

419
0
DEL
Hold gnisten ved lige

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvis I er forældre, ved I, at det meste af jeres tid går med at koordinere alle de praktiske opgaver, og så kan man hurtigt komme til at glemme hinanden. Som vi alle sammen ved, er det vigtigt, at man som par husker hinanden, så forholdet ikke glider ud i sandet.

Det handler om tid

Først og fremmest handler det om tid, når I skal holde forholdet ved lige. I skal bruge tid sammen og prioritere det. Det er den primære årsag til, at forhold bliver ved med at fungere. Når man prioriterer at bruge tid sammen, viser man samtidig, at man interesserer sig for hinanden. Det betyder ikke så meget, hvad det er, I laver sammen, og det er fuldstændig misforstået, at det skal være noget dyrt og fancy. Hvis I har lyst, er det altid en god idé at tage på et lille weekendophold, mens børnene bliver passet. På den måde er I sikre på, at I får koblet af i skønne omgivelser og har masser af tid til at være sammen, fordi alle de praktiske ting trænger sig på. Men hvis budgettet ikke rækker til det, kan I sagtens lave en hyggeaften hjemme. Find for eksempel en god film, ta’ dynerne med ind i sofaen og lav en skål popcorn.

Forkæl hinanden med en gave

Det er et oldgammelt trick. De fleste mennesker bliver glade for en gave, og særligt hvis det er fra deres partner, fordi det er tanken der ligger bag. Hvis du skal finde en gave til din kvinde, er det altid en sikker vinder at købe hende et smykke. Et forslag kunne være et af Georg Jensens smukke og klassiske designs. Se mere her. Hvis du derimod skal forkæle din mand, kan du for eksempel overveje at finde et elegant armbåndsur til ham.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/familielivet.net/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353