Forside Børn Ting du ikke må glemme, når du skal på ferie med børnene

Ting du ikke må glemme, når du skal på ferie med børnene

357
0
DEL
kuffert

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Ferien er uden tvivl længe ventet, og måske er det første gang, at I skal afsted som familie. Der er nogle forholdsregler, som I med fordel kan tage jer, når I skal pakke kufferten. Her er et par tips, så I sikrer jer, at ferien bliver god.

De praktiske ting

Først og fremmest skal I naturligvis huske de sædvanlige ting, som I også pakker til jer selv. Det betyder for eksempel, at I skal have lavet et pas til dem. Det foregår på nøjagtig samme måde som når der skal laves et pas til en voksen. Du skal dog være opmærksom på, at det engang var tilladt at have dit barn stående i dit eget pas. Nu er reglerne lavet om, og du skal derfor være opmærksom på at få lavet et separat pas i god tid.

Nødvendig håndkøbsmedicin

Afhængig af hvor i verden, I skal rejse hen, kan I komme ud for, at der er noget medicin, som er svær at skaffe, hvis uheldet er ude. Derudover er det også ofte en dyr fornøjelse at købe medicin i udlandet. Du kan derfor tage dine forholdsregler og købe den nødvendige håndkøbsmedicin hjemmefra. Det gælder for eksempel almindelige Panodil junior og Strepsils som kan hjælpe, hvis barnet får ondt i halsen. Et andet godt produkt at have med i kufferten er afføringsmiddel. En forstoppet mave kan hurtigt sætte en stopper for feriens glæder, og du vil i en sådan situation være glad for at have noget afføringsmiddel med hjemmefra. Du kan blandt andet se mere her.

De tre S’er

Solcreme, solhat og skygge. Det er de tre vigtige S’er, som du ikke må glemme, når du skal have ungerne med på ferie. Sørg for at have en høj faktor solcreme, så du er sikker på, at ungerne ikke bliver forbrændte. Solhatten sikre både, at de ikke bliver skoldede i hovedbunden og sørger i øvrigt for, at de ikke får solen i øjnene. Sidst men ikke mindst er skygge også et must. Køb enten en parasol når I kommer frem til destinationen eller køb en hjemmefra.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/familielivet.net/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353