Forside Generelt Stramt familiebudget? Sådan sparer I penge på jeres mobiltelefoner

Stramt familiebudget? Sådan sparer I penge på jeres mobiltelefoner

793
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det er ikke altid, der er så meget luft i budgettet, hvis I har børn. De koster penge, og der er altid et eller andet, der skal købes, som forhindrer jer i at købe ting til jer selv. Derfor er hver en krone, der er sparret, penge der er tjent — og derfor er det altså en rigtig god idé, hvis I lægger et budget.

Ét, der er realistisk, og hvis formål er at spare, hvor der spares kan. En af måderne, hvorpå dette kan gøres, er ved at finde ud af, hvor I kan købe den billigste mobiltelefon til hele familien. Det får I her et par gode råd til, hvordan kan gøres.

Opret alle jeres abonnementer hos samme teleselskab

Der findes rigtig mange forskellige selskaber, og derfor vil det være en god idé, hvis I eksempelvis sammenligner priser og tilbud på iPhone uden abonnement, så I kan oprette jeres abonnement det samme sted. Det vil der være penge at spare ved at gøre.

Alternativt kan I vælge et teleselskab, hvor I både kan købe mobiltelefoner samt få et abonnement hos. Hvis I ringer ind til dem, vil de ofte være interesserede i at indgå en specialaftale, hvor I eksempelvis kan få en af telefonerne gratis.

Det kræver dog, at en af jer er god til at forhandle. Vælg, hvem der er det, og ring derefter til et par teleselskaber og forhandl jer frem til en god aftale om, at I kan få en billigere løsning, hvis I flytter alle jeres abonnementer over til det givne teleselskab.

Køb de billigere modeller

I behøver ikke at få de allernyeste telefoner — ej heller behøver I at købe de aller dyreste. Undersøg hvad I kan nøjes med, og køb dem. Der er desuden heller ingen grund til, at ungerne har de dyreste telefoner — der er nemlig stor chance for, at de bliver tabt, og derfor vil ende med at gå i stykker.