Forside Børn Spar penge ved at strikke selv

Spar penge ved at strikke selv

1154
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der er mange penge at spare, hvis du griber strikkepindene. Især når det kommer til børnetøj.

Når man er en familie, er der mange udgifter. Det er dyrt, og derfor er ethvert spareråd kærkomment. Her behøver det ikke at være banebrydende råd, der aldrig er hørt før. Ikke i dette tilfælde, i hvert fald.

For her skal blot lyde en opfordring. En opfordring til at gribe strikkepindene og gå i krig med at strikke dit tøj selv. Okay, måske ikke dit eget, for du vokser jo sjældent fra dit tøj — men børnenes tøj.

Børnene vokser hurtigere ud af tøjet

Tøj til familiens yngste medlemmer, der vokser en anelse hurtigere end dig selv, og derfor oftere har brug for nyt tøj. Det er en dyr post i familiebudgettet, og derfor vil der altså være en økonomisk fordel i at strikke tøjet til sine børn selv.

Hvis du selv strikker tøjet, kan du samtidig være sikker på, at du ikke støtter en industri, der spreder farlig kemi. Hvis altså ikke du i forvejen køber økologisk tøj. Gør du det, vil du dog have endnu flere penge at spare. Økologisk tøj er nemlig dyrere — så hvorfor ikke lavet det selv?

Der er især penge at spare, hvis du køber garn på udsalg

Hvis du leder, vil chancen for, at du finder garn på udsalg, være betragteligt større — faktisk bliver der jævnligt holdt garn-udsalg. Både på nettet og i fysiske butikker rundt omkring i landet.

Når du finder et sted, hvor der er udsalg på garn, skal du blot købe meget ind ad gangen, så du altid har garn på lager. Det vil komme bag på dig, hvor mange penge der er at spare.

Find eksempelvis inspiration via Instagram:

#allerupstrik #babystrik #hjertegarn Så er der nyt hæfte fra Hjertegarn med yndig babystrik på pind 3. Kr.35,-

Et opslag delt af Allerup Strik (@allerupstrik) den