Forside Bolig Spar penge: Et pillefyr kan reducere varmeregningen med op til 60%

Spar penge: Et pillefyr kan reducere varmeregningen med op til 60%

694
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det føles som vinter udenfor, selvom det endnu ikke er vinter — i hvert fald ikke officielt. Sneen er dog allerede begyndt at dale ned fra himlem, og derfor er det også på tide at tænde for varmen.

Noget, de fleste familier gerne ville være foruden. Det koster nemlig mange penge hvert år at holde sit hus varmt. Men faktisk vil man kunne skære over halvdelen af sit varmebudget fra, hvis man ofrer lidt penge på det i starten.

Det vil dog være en smule dyrt i starten, men typisk vil fyret dog være tjent hjem allerede i løbet af de første to — fire år. Afhængigt af hvilken kvalitet det købes i selvfølgelig. Se tilbud på pillefyr hos Pillestoker.dk.

Et par andre råd til at spare på varmen

Lyder det for dyrt en løsning med et pillefyr, så får du herunder et par andre gode råd til, hvordan du kan spare på varmen i de kolde vintermåneder, hvor varmeregningen er dyrere end i de andre måneder.

1. Hold møbler væk fra radiatorerne

Det er en dum idé at have møbler stående tæt på dine radiatorer, hvis du vil spare på varmen. De blokerer nemlig for varmen, og de får radiatoren til at regulere sig selv, så det bliver dyrere.

2. Lad være at slukke dine radiatorer

Det lyder måske underligt, men hvis du vil spare på varmen, så skal du ikke slukke for dine radiatorer vinteren over — medmindre du selvfølgelig ikke er hjemme i et par uger eller dage. Det kræver nemlig meget energi at varme hele rummet op, og derfor vil det blive dyrere, hvis du skruer ned for varmen, lader rummet blive koldt og skruer op igen.

3. Luft ikke ud i mere end 10 minutter ad gangen

Det er vigtigt at lufte ud om vinteren. Vi har nemlig ikke åbne vinduer, når det er koldt udenfor, og derfor forringes indeklimaet. Men når du lufter ud, så er det vigtigt, at det ikke er i længere tid end 10 minutter. Væggene må ikke nå at blive kolde — for så er det, at det kræver noget at varme lejligheden op.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/familielivet.net/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353