Forside Bolig Sommertips: Sådan får du sommerhaven, du altid har drømt om

Sommertips: Sådan får du sommerhaven, du altid har drømt om

1140
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Se her, hvordan du får den sommerhave, du altid har drømt om. Det kræver ikke så meget, som man umiddelbart skulle tro.

Vil du gerne have en indbydende sommerhave, men har du ikke råd til denne anledningsgartner fra Taastrup? Så er der råd at hente alligevel. Det er nemlig slet ikke så besværligt, som man skulle tro, at gøre sin sommerhave indbydende. Faktisk handler det bare om, at du kender de rigtige tricks — og så har du en af nabolagets hyggeligste og smukkeste haver.

Udendørslys er hyggeligt og gør haven attraktiv om aftenen

Der skal ikke være nogen tvivl om, at udendørslys gør din have rigtig hyggelig. Det er især værds at overveje, hvis du godt kan lide at sidde udenfor om aftenen og nyde de sidste solstråler eller bare nyder haven om aftenen.

Det er samtidig en god idé, hvis du gerne vil skabe et nydeligt og indbydende hus. Gæsterne vil i hvert fald elske, hvis der belysning udenfor, når de kommer på besøg.

Slå din græsplæne ofte

At have en indbydende have handler i høj grad om at gøre noget ud af den. Din græsplæne fylder det meste af haven, og derfor er det vigtigt, at du får slået den med jævne mellemrum, så den fremstår pæn og frodig. Slår du den ofte, vil den holde sig grøn og vokse tættere, så plænen bliver flottere.

Det kræver, at du har en ordentlig plæneklipper. Har du meget græsareal, kan du overveje, om du bør købe en plæneklipper. Den klarer det hele for dig, uden du selv behøver at røre en finger.

Slap af med en hængekøje

Alle haver har brug for en hyggekrog, og der findes ikke noget, der er mere afslappende end en hængekøje. Især ikke hvis du har den placeret under nogle store træer, der skygger for solen, så du kan ligge uden at blive solskoldet. Det er fantastisk, og du får ikke en bedre middagslur end i en hængekøje.