Forside Bolig Sommerferien kalder: Sikr hjemmet, mens I rejser

Sommerferien kalder: Sikr hjemmet, mens I rejser

558
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det er sommer, det er sol, og det er søndag. Ikke helt, men det er snart sommerferie, og det betyder, at I snart skal ud at rejse. I hvert fald ifølge statistikken. Det danske folkefærd er nemlig blandt de mest rejselystne i hele verden.

Dog er rejsen ikke altid lutter lagkage. Imens I er afsted, har indbrudstyvene nemlig frit lejde, og det er aldrig sjovt at komme hjem til et tomt hus. Intet er dog så slemt, at det ikke er godt for noget. Erfaring har nemlig fortalt os, hvorledes du forhindrer, at dit hjem signalerer, at I ikke er hjemme.

Lad være med at opdatere Facebook

Selvom det kan være fristende at blære sig på Facebook, når man er på ferie. Det bør du dog passe på med, for tyvene befinder sig også på Facebook. Hvis du ikke kan lade være, så gør din profil privat, så der ikke er andre end dine venner, der kan se den.

Lad ikke hjemmet være for ryddeligt

Hjemmet skal se beboeligt ud. Det er vigtigt, at du ikke rydder op, før du tager afsted. Så kan tyven se, at du ikke er hjemme. Stil en kaffekop frem på sofabordet, og lad bare haven flyde med ting og sager. Det er selvfølgelig ikke lige så rart at komme hjem til et rodet hjem, men det er bedre end at komme hjem til et hjem, der står tomt, fordi der har været ubudne gæster på besøg.

Lad en låsesmed inspicere låsen

Det er vigtigt, at låsen lever op til nutidens standarder. Tyvene tager skrappere og skrappere midler i brug, og det gælder også, når det kommer til redskaber, der kan bryde din lås op. Især de gamle låse er udsatte, og derfor er det en god idé, hvis du får låsen inspiceret, inden du tager ud at rejse. Du kan finde en dygtig låsesmed i København her.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/familielivet.net/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353