Forside Generelt Skru ned for budgettet: Sådan sparer I penge i hverdagen

Skru ned for budgettet: Sådan sparer I penge i hverdagen

670
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Som familie er der mange udgifter. Udgifter til institutioner, mad, tøj, ferie og så videre. Det kan være svært at få regnestykket til at gå op, men det er vigtigt, at man ikke bruger mere, end man har. Derfor får du her et par gode råd til, hvordan du skruer ned for budgettet og sparer penge i hverdagen.

Skift tandlæge

Det kan betale sig at skifte tandlæge. Om ikke andet, så i hvert fald undersøge, om man har den billigste tandlæge. Hvis du vil finde ud af, om det kan betale sig at skifte, findes der forskellige fremgangsmåder.

Du kan forsøge at ringe rundt til de praktiserende tandlæger, der findes i nærheden af dig, eller du kan anvende en side som NyTandlaege.dk, hvor du har mulighed for at finde en ny tandlæge ud fra forskellige kriterier.

Leder du eksempelvis efter en tandlæge i København, der er billigere end din nuværende, kan du indtaste, hvilke kriterier, du har, hvorefter du bliver præsenteret for tandlæger i dit nærområde.

Lav en madplan

Hvis du I handler ind impulsivt, vil I kunne spare mange penge ved at lægge denne vane om. Begynd at udarbejde en madplan for minimum én uge ad gangen. På den måde kan I planlægge, hvad I skal spise, således det passer sammen de forskellige dage. Samtidig er der ofte penge at spare, hvis man køber stort ind.

Skift bilen ud med cykel

Mange har for vane at tage bilen i stedet for cyklen. Det kan være, at du måske ikke lige orker at cykle ned i byen for at handle, hente ungerne eller noget tredje. Ikke desto mindre er der mange penge at spare, hvis du lægger denne vane fra dig. Det kan godt være, at det virker uoverskueligt og hårdt, men husk på, at du får mere energi, des mere du bevæger dig.

Hvad er dine sparetips?