Forside Børn Skiferie med ungerne: Sådan bliver den en succes

Skiferie med ungerne: Sådan bliver den en succes

324
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

En skiferie med ungerne skal være hyggelig og aktiv. Her får du et par gode råd til, hvordan du skaber rammerne til en perfekt skiferie, hele familien vil tænke tilbage på i mange år.

Skiferien er blandt vi danskeres foretrukne ferieformer. Hvert år valfarter flere tusinde danskere til de omkringliggende lande for at slå sig løs på alperne. Ofte er mor og far akkompagneret af ungerne, og det er med god grund – det er nemlig en fantastisk sjov måde at være aktive sammen på.

Dog er der ikke noget, der kan ødelægge en dyr skiferie, som utilfredse børn, der hellere ville være derhjemme. Her får du derfor et par gode råd til, hvordan du sikrer, at skiferien forløber som planlagt.

Lad børnene have medbestemmelse

Børn er selvstændige individer, og det er en god idé at lade dem have medbestemmelse. Både i forhold til, hvor turen skal gå hen, men også hvilket skitøj de skal have på. På den måde vil børnene have medejerskab over turen, og det vil gøre, at de ikke er lige så opsatte på at gøre et nummer ud af at brokke sig.

Find et par steder, hvor I gerne vil hen, og lad så børnene være med til at vælge, hvor det skal være. Gå eventuelt på YouTube og se videoer fra de forskellige steder, så de kan danne sig et indtryk af, hvordan det er at være der.

Husk underholdning til køreturen

Underholdning er vigtigt. Særligt, hvis I har besluttet jer for at gøre skiferien til en kør-selv-ferie med alt, hvad det indebærer. Det er en praktisk og billig måde at komme afsted på, men køreturen kan let blive et mareridt, hvis børnene begynder at kede sig for meget.

Sørg derfor for at have masser af underholdning med. Det kan være iPads, telefoner, film, kryds og tværs eller hvad I nu ellers kan lide at fordrive tiden med. Det tager lang tid at køre på skiferie, så det er vigtigt, at der er noget at lave på turen.