Forside Forældre Sådan kommer i billigere på vinterferie

Sådan kommer i billigere på vinterferie

527
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Sommeren er for længst overstået, efteråret er gået ind i sin sidste måned, og vinteren stor for døren og er klar til at overtage. Hvis i ikke var ude og rejse i sommers eller i efterårsferien, er der en god sandsynlighed for at i begynder at hungre efter sol og varme, og måske derfor overvejer en vinterferie eller måske at holde jul og nytår under varme himmelstrøg.

Her er lidt gode råd til jer, der overvejer det, men måske ikke helt synes at økonomien rækker til det. De danske rejseselskaber oplever naturligvis en kæmpe stigning i efterspørgslen omkring højtiderne, da mange alligevel har fri, og derfor har mulighed for at rejse. Det samme gør sig gældende i vinterferien, hvor et stort antal danskere har mulighed for at rejse, hvilket får efterspørgslen til at stige. I Danmark beregnes priserne i langt de fleste tilfælde efter udbud og efterspørgsel. Så hvis mange efterspørger noget, hvor udbuddet er begrænset, ja så stiger priserne.

Rejs billigere fra Tyskland

Hvis i bor på Fyn eller Jylland, kan det i mange tilfælde være en klar økonomisk fordel af rejse fra Tyskland, hvor priserne ofte er langt lavere, end de er i Danmark – især omkring højtiderne. Du kan finde charterrejser fra Tyskland fra danske formidlere, der sikrer at alt kommunikation foregår på dansk, hvis du ikke er helt tryg ved at booke på tysk – blandt andet her.

Ofte er det muligt at spare helt op til 30 eller 40% på en rejse, hvis du har mulighed for at gøre det på denne måde. Så selv hvis i bor i København eller hovedstadsområdet, vil det kunne svare sig eksempelvis at flyve til Hamborg eller Berlin og videre derfra. Dette gør naturligvis rejsetiden en del længere, hvilket ikke altid er at foretrække med en mindre børn.

Book rejsen selv

Du kan naturligvis også vælge at gøre en stor del af arbejde selv, og dermed spare penge i forhold til at booke en samlet pakke. Hvis du selv booker flybilletter, hoteller og lignende kan du gøre det billigere selv. Det er dog også noget mere besværligt, og kræver at du selv er villig til at gøre det ekstra arbejde, samt at droppe den sikkerhed der er ved at have det hele samlet selv. Desuden stiger flybilletterne fra danske lufthavne typisk også i takt med at der er flere om budet, og derfor er det ofte begrænset hvor meget der er at spare.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/familielivet.net/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353