Forside Generelt Sådan får I billig mobiltelefoni til hele familien

Sådan får I billig mobiltelefoni til hele familien

586
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Danske familier bruger hvert år rigtig mange penge på mobiltelefoni og -telefoner. Det er penge ud af vinduet. Faktisk kan den gennemsnitslige familie spare op til 12.000 kr. om året ved at lægge sine abonnementer om.

Det kan ofte være dyrt, når hele familien skal forsynes med mobiltelefoner og mobiltelefoner. Men der er masser af penge at spare. Undersøgelser viser, at familier på fire personer kan spare op til 7.000 kr. på mobiltelefoni og 5.000 kr. på køb af nye mobiltelefoner, hvis blot de undersøger markedet lidt og vælger de billigste løsninger. I undersøgelsen er der taget udgangspunkt i, at familien køber to nye telefoner om året. I alt er der tale om 12.000 kr., som familien kan bruge på noget andet.

Bruger familien også fastnettelefon, bredbånd og kabel-tv er der endnu flere penge at spare, hvis de er villige til at omlægge deres abonnementer. Besparelserne kan komme helt op på 25.000 kr. om året — og det er det hele værd, at undersøge markedet let. Det er nemlig helt og aldeles unødvendigt, at familiens økonomi forringes med så mange penge, fordi de har truffet forkerte valg, hvad angår abonnementerne.

Vælg familiepakker, hvis I vil spare penge

Det smarteste, I kan gøre, er at gå efter et familieabonnement, hvor I samler alle jeres abonnementer i én pakke. Der findes forskellige prissammenligningstjenester på nettet, hvor du kan få et godt indblik i, hvorhenne det er muligt at få det bedste og billigste abonnement, der matcher jeres præferencer.

Lad være med at købe de dyreste produkter

Når I skal vælge, hvilken telefon, familiemedlemmerne skal have, så overvej, om det er nødvendigt at købe de dyre modeller. Se test af iPhone inden du køber den, og find nogle andre telefoner at sammenligne med, inden du bestemmer dig for, om du egentlig har brug for en telefon, der ligger i det prisleje, eller om du kan nøjes med mindre end det.

 


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/familielivet.net/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353