Forside Generelt Rygning skal ikke stoppe familielivet

Rygning skal ikke stoppe familielivet

294
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Rygning kan være en stor svækkelse for familielivet, da både røgen og lugten ikke altid er behagelig for specielt børnene. Dette kan I nu komme til livs, da I nu kan finde alternativer til den velkendte cigaret.

E-cigaretter gør op med den dårlige lugt

Mange efterspørger alternativer til cigaretten, da det kan være svært at kvitte cigaretter fra den ene dag til den anden. E-cigaretter er for alvor kommet på banen, som den helt store spiller inden for cigaretter. E-cigaretter er måden hvorpå, du bedst kan mindske lugten, og samtidig blive ved med at at få din nikotin. Mange oplever faktisk samme effekt ved e-cigaretten, som de gør ved den almindelige cigaret.

Snus – anderledes alternativ

Hvis du gerne vil undgå både røgen og lugten, men stadig gerne vil have den daglige nikotin. Så er snus kommet for at blive. Snus er bedre kendt, som et svenskfænomen der aldrig er kommet på mode i Danmark. Dette har dog ændret sig de seneste par år, hvor snusen har fået sit indtog i det danske land. Snus er en anderledes måde, end hvad man måske er vant til. Det er dog et godt alternativt, hvis røgen og lugten skal helt ud af familielivet.

Nikotinplaster – Sætter en stop for det hele

Hvis du gerne vil kvitte alle former for tobaksprodukter, og du går i overvejelser om at stoppe helt, så kan nikotinplaster være svaret. Det kan være svært at stoppe, fra den ene dag til den anden. Derfor skal overgangen i ens rygestop være passende for den enkelte, så man ikke oplever et tilbagefald. Her kan nikotinplaster være til stor hjælp, da man stadig får sin daglige nikotin uden at skulle tænde en cigaret. Nikotinplaser har hjulpet mange mennesker med at kvitte cigaretterne, og mange ser det, som den sidste mulighed for at stoppe helt. Hjælp fra familien er et vigtigt element, når man gerne vil stoppe. Det kan være en svær proces, og man skal derfor også have støtten med.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/familielivet.net/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR