Forside Børn Ringslyngen er essentiel for nybagte forældre

Ringslyngen er essentiel for nybagte forældre

669
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Ringslyngen sikrer dig nærkontakt med dit barn. Nemt og effektivt. Se her, hvilke fordele der er ved en ringslynge.

Som nybagte forældre er der mange valg, du kan træffe, når det kommer til forskellige accessories, du kan vælge for at gøre livet lidt lettere. Eksempelvis ringslyngen, som kan bruges, når du skal bære dit barn. Det giver samtidig den fysiske og tætte kontakt, et barn kræver.

Og, som de fleste forældre ved, kan det ikke undgås, at du skal bære dit barn. Fra det er nyfødt, vil barnet søge kontakt. Både fysisk, men i særdeleshed også mentalt. Barnet har brug for kontakt for at udvikle sig, og det er helt naturligt. Børn, der får meget fysisk kontakt, udvikler sig hurtigere, får bedre søvn og opnår bedre, sociale færdigheder. De bliver også klogere i sidste ende.

Kom tættere på dit barn med en ringslynge

Det betyder, at du er nødt til at opfylde dit barns behov for at blive båret og have fysisk kontakt. I hvert fald hvis du vil give barnet de bedste forudsætninger for at udvikle sig i den rigtige retning. Hvorfor ikke gøre det så nemt som overhovedet muligt? Uden at det skal gå udover barnet. Det er her, ringslyngen kommer ind i billedet.

Fordele ved en ringslynge

Med ringslyngen har du mulighed for at bære dit barn på en nem og skånsom måde, der samtidig styrker dig og dit barns forhold. En ren og skær win-win-situation. Den er nem at få af og på, og så er den fantastisk at amme i.

Dog egner den sig bedst til kortere ture, hvis du eksempelvis skal ud at handle, fra bilen og op til lejligheden, hente de andre børn eller andet, der ikke kræver, at du skal have den på i flere timer.

Ringslyngen kan bruges af mødre i alle aldre, og den bruges mest til at bære barnet på hoften eller maven. Den er nem at få listet af, mens barnet sover. Vær dog opmærksom på, at ringslyngen kan være en smule hård for skuldre og ryg, da vægten ikke fordeles ligeligt. Derfor er det vigtigt, at du husker at skifte siden engang i mellem.

Interesseret i at vide mere? Du finder et stort udvalg af ringeslynger på Liams.dk.