Forside Forældre Problemer med forholdet? Sådan undgår I skilsmisse

Problemer med forholdet? Sådan undgår I skilsmisse

482
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der er flere skilsmisser i Danmark end nogensinde før. Vi står i kø hos parterapeuterne, og vores samfund har ændret sig i en retning, hvorfor flere og flere vælger at gå fra hinanden i stedet for at forsøge at klinke skårene.

Det kan der være forskellige årsager til, men ikke desto mindre er det værd at gøre et forsøg på at holde sammen – især hvis der er børn involveret. Her får du et par gode råd til, hvordan I bliver sammen, selvom det ser sort ud.

Det er vigtigt at pleje parforholdet

Når vi bliver skilt, er det fordi, vi ikke har plejet vores forhold. Vi har ikke været gode nok til at tage os af det, der engang var. Havde vi det, var vi ikke blevet skilt. Det kræver noget at pleje et forhold, men det nødvendigt, hvis vi vil blive sammen.

Vi skal samtidig blive bedre til at kommunikere med hinanden. Glemmer vi at kommunikere, stopper vi stille og roligt med at lytte til hinanden, og vi mister fornemmelsen af, hvad vores partner søger.

Hverdagen kan forstumme følelserne

Hverdagens trummerum kan også være med til at gøre vores følelser forstummede. Det kan også være, at vores partner viser sig at være en anden end i begyndelsen – og så føler vi os taget ved næsten. Det er dog ikke for sent at ændre på; ofte er det blot et udtryk for, at I ikke har udviklet jer i samme retning.

Løsningen på dette kan være, at I begynder at dyrke en hobby sammen. Hvad bandt jer sammen i starten? Der er altid ét eller andet, man har tilfælles – og det er altid værd at dyrke de fælles interesser. Om det er rejser, biografture, gåture, mad eller alt muligt andet, så er det altid værd at gøre et forsøg på at forsones omkring ét emne.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/familielivet.net/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353