Forside Livsstil Nu bliver livet sværere for familier med rygere

Nu bliver livet sværere for familier med rygere

296
0
DEL
ryger

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Tidligere var der stort set en ryger i alle danske familien, men over de senere år er antallet af rygere gået tilbage, og nu ser det ud til, at livet godt kan blive lidt hårdere for de danske familier, som stadig omfatter rygere.

Der er ikke længere så mange rygere, som der tidligere har været, faktisk er der markant færre. I 1953 røg 78 % af alle danske mænd, men sådan er det langt fra i dag. Kræftens Bekæmpelse oplyser på deres hjemmeside, at fire ud af fem danskere i dag ikke ryger. En undersøgelse viser således, at der i dag kun er 16 % af danskerne, der ryger, mens 5 % ryger nogle gange. Det er godt for folkesundheden, og det er godt for danskerne.

Mange danskere vælger i disse tider, at skifte cigaretten ud med en E-cigaret, og af undersøgelsen fremgår det desværre ikke, hvor mange der har valgt løsningen uden røg. En e-cigaret virker nemlig ved, at man faktisk damper E-væske fremfor at ryge tobak. Mange spekulerer i, at det kan være sundere for rygerne, men der er endnu ikke nok forskning på området. Mange køber til gengæld deres E-cigaretter online. Det kan man gøre i mange forskellige shops – blandt andet her.

Sværere tider i sigte

For mange danskere ser det nu ud til, at der er sværere tider i sigte. Gennem mange år, har de danske rygere kunne nyde godt af en tiltrængt rygepause, men en ny undersøgelse viser, at det er danskerne godt trætte af. Wilke har for Avisen.dk udført en undersøgelse blandt danskerne, og her er tendensen ret klart.

Danskerne er godt trætte af andres rygepauser, og hele 44 % af danskerne mener, at danskere, der holder rygepauser udenfor de aftalte pauser, skal trækkes i løn eller betale tiden selv.

Og det handler i følge lektor i filosofi ved Københavns Universitet, Søren Gosvig Olesen, om at danskerne ønsker en prygelknabe, de kan tryne. Så nu hvor rygerne er blevet markant færre, ser det ud til, at det store slag om rygepauserne meget snart skal stå.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/familielivet.net/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR