Forside Børn Lider du af barnløshed?

Lider du af barnløshed?

91
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der er et overraskende stort antal af danskere, som lider af barnløshed. Det er derfor så absolut ikke noget, du bør skamme dig over – og der er ofte mulighed for at løse dine problemer.

Læs med i denne artikel for at få nogle gode råd til, hvordan du muligvis kan få løst dine problemer med barnløshed.

Søg medicinsk behandling

Hvis du og din partner oplever barnløshed, efter I har forsøgt at få jer et barn sammen gennem længere tid, så er det en god ide at søge til medicinalverdenen for hjælp.

Først og fremmest er det en god ide at sikre sig at få nogle undersøgelser der kan bevise, hvorvidt der er en af jer, som ikke kan få børn. Det er vigtigt at huske på, at det muligvis ikke er dig, som ikke kan få børn. Det kan også være, at ’fejlen’ skal findes hos din seksuelle partners biologi.

I sådanne tilfælde er det vigtigt at huske på, at ingen af jer er skyld i, at I er barnløse. Det er derimod et problem for jer, som I bør tackle.  En af måderne at tackle det på er at bliv behandlet mod barnløshed hos Danfart.

Der er ret gode muligheder for at blive medicinsk behandlet for barnløshed i dag og det er derfor vigtigt at undersøge sine muligheder, før man begynder at gå i panik. Langt de fleste årsager til barnløshed kan løses ved medicinsk hjælp.

Undgå for megen stress

Det er faktisk ikke så nemt at blive gravid og få børn, som vi ofte bliver opfostret til at tro på, når vi begynder at lære om, hvor børn kommer fra. Det er langt sværere, end vi har fået fortalt. Dette er normalt og er ingen grund til panik.

Jo mere du stresser over, at du ikke kan få børn, jo sværere vil det ofte også blive for dig at få børn. Dette skyldes, at kroppen er en utrolig smart maskine. Den kan mærke den stress, du har i kroppen og ved derfor, at det ikke er det bedste tidspunkt at sætte børn i verden.

Din krop er dog ikke så smart, at den kan regne ud, at det netop er din barnløshed, der stresser dig. Den ved blot at du er stresset og derfor lukker den ofte ned for hele forplantningssystemet. Det er derfor vigtigt, at du prøver at være så afslappet omkring hele situationen som muligt.

Søg naturligvis medicinsk hjælp, hvis du føler, at der vitterligt er noget galt enten med din egne muligheder for at få børn eller din partners eventuelle muligheder for det. Men hvis lægerne kommer og siger, at der ikke er noget biologisk galt, så handler det om at trække vejret dybt ned i maven. Vær tålmodig og så løser problemerne sig ofte.