Forside Børn Lav lige den sodavand, som du har lyst til

Lav lige den sodavand, som du har lyst til

628
0
DEL
sodastream

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Sodastreamen er kommet rigtig godt tilbage, indenfor de seneste par år – efter dens lange pause fra markedet. Sodastreamen har aldrig være mere populær end den er nu, og rigtig mange hjem har i dag en sodastream stående til fri afbenyttelse. Rigtig mange danskere har set potentialet i denne fantastiske maskine. Er du endnu ikke ejer af en sodastream, så får du her en liste over de fordele som du får med, når du køber dig en sodastream til hele familien.

Du spare penge

Ja, det er rigtig, du kan faktisk spare dig selv for rigtig mange penge på længere sigt, hvis du bruger en sodastream til at lave din sodavand – frem for hvis du køber sodavand i dagligvarebutikkerne. Hvis du køber din sodavand i dagligvarebutikkerne, betaler du faktisk over tre gange så meget, som hvis du lavede din sodavand i en sodastream. Så hvad er der at overveje?

Du kan lave din sodavand sundere

Dette henvender sig faktisk også til den økonomiske del – men henvender sig lige så meget til sundheden også. Et valg er jo selvfølgelig at undgå de smagsforstærkere som du kan tilkøbe til din sodastream, men de er selvfølgelig også smæk fyldt med sødestoffer. Du laver derfor en rigtig sund sodavand i form af danskvand, da du i realiteten kun drikker vand med brus. Det andet argument er selvfølgelig ikke kun at du også spare oceaner af penge, da du ikke hælder smagsforstærkere i, men fordi danskvand i dagligvarebutikkerne også koster det samme som en alm. sodavand gør.

Du kan lave dit eget mix

Har du børn der elsker at eksperimentere, eller er du selv et legebarn? Så er en begrundelse selvfølgelig og at du kan blande flere forskellige smags varianter sammen, af de smagsforstærkere du kan tilkøbe. Du kan på den måde skabe din helt egen sodavands variant, og give den dit helt eget navn. Sjovt ikke?

Du kan finde den helt rette sodastream lige her.