Forside Bolig Lav dynebetræk med favoritterne

Lav dynebetræk med favoritterne

350
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der er mange familier, der kæmper med putningen om aftenen, og har svært ved at få børnene til at falde til ro og sove. Der findes mange råd til hvordan man får barnet til at sove lettest, men der er ikke to børn der er helt ens, så der findes heller ikke noget råd der passer på alle – desværre.

Vi kommer med et et god råd, der kan lyde en smule banalt, og det er da nok heller ikke alle der kommer til at have succes med det, men her på redaktionen har det været et hit hjemme på børneværelserne.

Lad dynebetrækket være sjovt

Noget af det børn forbinder med at sove er deres dyner, så hvorfor ikke gøre dem lidt sjovere end de helt almindelige kedelige betræk med lidt elefanter. Pift dem op og vælg børnenes favoritter som eksempelvis Star Wars, Lego, Minions eller hvad det end måtte være, og hvis du ikke lige kan finde et i en butik, så er det utrolig let at sy selv (du kan finde et stort udvalg af børnestoffer her.

Det handler dog ikke bare om at dynebetrækket skal være sjovt, det handler i høj grad også om, at du skal udskifte det ofte, og måske endda hver dag. På den måde er der noget nyt hver aften, og det bliver lidt sjovere for dit barn at komme i seng.

Hvad der skal være på, kommer naturligvis an på, hvad dit barns favorit er, og hvor gammelt det er. Du kan eksempelvis også vælge at have noget dynebetræk med eventyrfigurer på, og i stedet for at sidde med en bog, kan i sammen sidde og kigge på dynen og snakke om hvad i ser på den. Du vil med stor sandsynlighed opleve et barn der knuger sig til dynen på en anden måde, fordi det får et andet forhold til den.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/familielivet.net/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR