Forside Forældre Kan i førstehjælp?

Kan i førstehjælp?

321
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der er naturligvis ikke nogen, der håber på, nogensinde at skulle få brug for det, men hvis det først bliver nødvendigt, er det naturligvis helt essentielt at kunne, det er naturligvis førstehjælp vi snakker om her.

Når man tager er kørekort, er det lovpligtigt at tage et førstehjælpskursus, men det er rent faktisk et af de eneste steder, hvor det rent faktisk er lovpligtigt, at man ved hvordan man redder et andet menneskes liv, selvom det kan undre meget.

Alle forældre burde tage et førstehjælpskursus

Noget der eksempelvis kan undre meget, er at der ikke er krav til lærere og pædagoger og andre der har med andre mennesker at gøre, at der tager et førstehjælpskursus.

Der findes også en lang række førstehjælpskurser til nybagte forældre, hvor de kan lære om hvordan man yder førstehjælp til små børn, og selvom det naturligvis ikke er lovpligtigt at man som privat person tager et sådan kursus, så burde det være der.

Forældre vil naturligvis aldrig kunne tilgive sig selv, hvis de står i en situation, hvor de kunne have hjulpet deres barn, hvis de havde viden og erfaring til at gøre det. At tage et førstehjælpskursus tager ganske få timer, og det kan redde liv, så er det ikke givet godt ud?

Gå sammen med andre og bestil

Man klan vælge at tage på et kursus, men man kan også hyre en instruktør, der kommer ud i ens eget hjem og underviser. Det koster naturligvis lidt, men hvis i går flere sammen,  kan i være med til at dele udgifterne og dermed gøre det til en lidt mere spiselig udgift.

Det helt store spørgsmål er naturligvis, om du I har råd til at lade være.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/familielivet.net/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR