Forside Børn Hvad skal der ske i sommeren 2020?

Hvad skal der ske i sommeren 2020?

214
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

COVID-19 har i 2020 vendt op og ned på alting, og alle os som ellers havde forventet en sommer i udlandet, kan gå se om efter andre alternativer i år. Det bliver altså en sommer som vi ellers ikke kender, og som vi vil kunne se tilbage på for altid.

Men nu hvor ferieplanerne i udlandet er aflyst, hvad skal vi så finde på? Herunder vil vi komme med nogle forslag til, hvad du og familien kan foretage jer i løbet af sommeren 2020.

Få en på opleveren

Det tyder på at oplevelseslivet i Danmark er ved at få lov til at åbne op igen. Derfor kan vi forhåbentlig se frem til at kunne bruge nogle dage, denne sommer, med at besøge forlystelsesparker, Zoo eller lign. Nu hvor ferien ikke har taget på pengepungen, så er der nok råd til en ekstra tur i tivoli, eller til en is mere i isboden. Har du bør, så sørg for at forkæl dem det som du kan.

Gør dit hjem til et ferieparadis

Kan man ikke komme til ferieparadiset, så må ferieparadiset kommet hjem til sig selv. Undersøg derfor hvad du har af muligheder for at gøre dit hjem til et ferieparadis. Du kunne f.eks. overveje at købe et badebassin, eller købe nogle ekstra solsenge til terrassen. Så kan i få slappet af, selvom i bare sidder derhjemme i de vante omgivelser.

Tag på kroophold

De fleste sommerhuse er efterhånden nok lejet ud hele sommeren, og det er nærmest umuligt at finde sig sådan et at leje i denne sommer. De muligheder der derfor kunne være tilbage er, at se om der er ledige senge på de mange kroer, som ligger spræt ud over hele landet. Tag f.eks. et kig på Hotel Kirstine som ligger i byen Næstved.