Forside Generelt Hjælp hele familien med at lære dansk

Hjælp hele familien med at lære dansk

494
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Vi lever i en lille verden, hvor vi har det rigtigt nemt med at rejse på tværs af landegrænser. Dette har også resulteret i, at flere af taler mere end et enkelt sprog. I dag lære vi minimum 2 fremmedsprog folkeskolen, og mange vælger at lærer flere sprog på deres ungdomsuddannelse eller videregående uddannelse. I Danmark lærer vi tysk, spansk, fransk og engelsk i de fleste folkeskoler, men det er de færreste lande som udbyder dansk som fremmedsprog i deres folkeskolesystem, og derfor er de færreste familier som vælger at flytte til Danmark som i forvejen kan snakke dansk. Den bedste mulighed for disse familier er derfor at deltage i et gratis dansk kursus. Find jeres danskkursus her: learn danish.

Funger bedre i det danske samfund

Danmark er et multikulturelt samfund hvor der er plads til alle slags kulturer, så længe de overholder de danske love. I denne sammenhæng er der selvfølgelig også plads til dem som ikke kan det danske sprog, men det forventes selvfølgelig også, at man gør en indsats for at lære sproget. Det vil være langt nemmere at være udlænding i Danmark, hvis man kan tale sproget.

Sæt et godt eksempel for børnene

Selvom det måske ikke er nemt for en selv og sin partner at være ny i et land, så er det endnu sværere at være barn i et nyt land, da det måske ikke er sikkert at børnene taler engelsk. Det vil også være meget nemmere for børnene at blive en del af samfundet, hvis forældrene også gør en indsats.

Alle tale ikke engelsk i Danmark

Selvom Danmark er en af de nationer i verden, hvor beboerne taler bedst engelsk, så er det altså ikke alle danskere som der taler engelsk. Derfor kan man som nydansker komme i problemer, hvis man måske har behov for hjælp, og man ikke kan få hjælp af en som kan tale engelsk.

 

 


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/familielivet.net/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353