Forside Generelt Helbred: Forælder på fuld tid? Sådan kommer du af med dine smerter

Helbred: Forælder på fuld tid? Sådan kommer du af med dine smerter

434
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Et liv med smerter er desværre hverdag for mange danskere. Det kan være smerter af i alle afskygninger — fra ledsmerter til sportsskader — og det kan være enormt invaliderende både i ens privatliv, men også på arbejdet.

Mange ville ønske, at de kunne slippe for smerterne, for at anvende smertestillende medicin er udelukkende en midlertidig lappeløsning — medmindre der selvfølgelig er tale om en uhelbredelig smerte, som der ikke er nogle tegn på vil forsvinde igen. Så kan medicin selvfølgelig være den bedste løsning, men i de fleste tilfælde vil alternativet være bedre — selvom det dog selvfølgelig er en fornuftig løsning at lindre smerterne med smertestillende medicin, hvis der ikke er andre løsninger.

Akupunktur kan være løsningen

En af de løsninger, der kan virke lindrende på smerter, eller få dem til helt at forsvinde, er akupunktur. En ældgammel behandlingsform, hvis oprindelse kan spores helt tilbage til før Jesus Kristus’ fødsel. Dog har den ikke meget med kristendommen at gøre, da den stammer fra Kina.

Akupunktur er først kommet til den vestlige verden i det 21. århundrede, og selvom den altid har været omringet af en del mystik og blevet anset som værende en alternativ behandlingsform, så har mange fået øjnene op for behandlingen. Faktisk så mange, at de danske sygehuse er begyndt at tilbyde akupunktur som supplement til deres primære behandlinger — og det er uanset, om der er tale om nedsat hørelse, sportsskader, graviditetssmerter eller noget helt fjerde.

Dog er det endnu ikke muligt at bevise, at akupunktur rent faktisk virker. Dog er det sikkert, at det har en effekt, men grundet komplikationer ift. at foretage en dobbelt blindtest, kan det ikke slås fast med hundrede procents sikkerhed, at akupunktur rent faktisk er dét, der gør udslaget — og ikke placeboeffekt.

Uanset hvad, er det sikkert, at rigtig mange patienter oplever, at akupunktur virker lindrende på smerter og i visse tilfælde helt kan få dem til at forsvinde.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/familielivet.net/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353