Forside Børn Har du brug for hjælp til at finde gode fødselsdagsgaver til børnene?...

Har du brug for hjælp til at finde gode fødselsdagsgaver til børnene? Læs med her

220
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Når børnene skal have gaver, er det ikke altid nemt at finde ud af, hvad du faktisk skal købe til dem. Det kan være, at de allerede har fået det som de ønskede sig, men du mangler fortsat at have fundet en god gave til dem. Selvfølgelig vil du gerne gøre dem glad, og du vil gerne købe noget, der er brugbart for dem, og som de kommer til at lege meget med. Men det er svært at regne ud, hvad det præcis er for en gave. I denne artikel giver vi dig nogle råd til, hvad du kan købe til fødselsdagsbarnet, når tiden endelig kommer.

Hvad med en babydukke?

Næsten alle børn har på et tidspunkt elsket at lege med babydukker, såvel drenge og piger. Det er hyggeligt, og tøjet kan tages af og noget andet kan tages på dukken. Corolle dukker kan du både købe tøj, briller og masser af andre tilbehør til. De findes som helt baby dukke men også lidt ældre med langt hår, hvis det er, hvad din datter eller søn ønsker sig mest. Der er masser af muligheder for leg og fantasi i mange timer.

Tag børnene ud i butikken

Det kan være en sjov måde at tage børnene med ud i butikken. Her kan du iagttage og høre, hvad de ønsker sig. Det er nemmere for dine børn at finde nye ønsker på sådan en måde, fordi her kan de se, hvad der er af muligheder i butikken og herefter kan de så finde ud af, hvad de ellers kunne tænke sig. Du behøver ikke at fortælle dem, at de skal finde nogle ønsker. Men ofte kommer børn helt af sig selv over og fortæller, at de har set noget, som de gerne vil have.