Forside Børn Fra Lego til legetøjsvåben: Hvad vælger den gode forældre?

Fra Lego til legetøjsvåben: Hvad vælger den gode forældre?

678
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Julen er hjerternes fest, men det er heller ingen hemmelighed, at det, når først maden er pakket væk, er en kæmpe fest for børnene. Men hvad skal man vælge som gave, og hvad skal man tænke over inden?

Lego i en webshop, Nerf guns i butik, eller måske et sejlskib, som du selv har lavet ude i bryggerset? De gode gaver står i kø, men hvad skal man vælge? Hvad hitter? Og er al legetøj lige godt for børnene?

Hvad hitter hos de små?

Hos drengene har man i år haft flere prominente navne at række over salgsdisken. Pokémon Go blev en vældig populær app, som helt sikker også vil resultere i meget salg af Pikachu og spillekort. Nerf Guns, de smarte våben som skyder med skumpile, er virkelig populære i år og modellerne står i kø for at ryge under træet.

Hos pigerne er LEGO Friends og LEGO Elves det mest populære. Det er en form for Barbie-LEGO, som er skabt i et mere detaljeret univers end f.eks Lego City. Samtidig er tyske Playmobil virkelig på vej frem med mange nye påfund i mange forskellige verdner og miljøer. Kort sagt; En masse forskellige input til barnets daglige leg.

Men måske man skal lede et andet sted efter den perfekte opgave? Måske ligger lykken i en oplevelse?

En oplevelse er meget værd

Har du lidt større børn i alderen 6-10, så kan det være, at de er klar til en gave, som vil give igen over lang tid. En vandretur med knægten eller en oplevelsestur med din datter, kunne være en oplagt gave idé. Ofte vælter børnene sig i så mange gaver, at de ikke skelner den ene fra den anden, og så kan det godt betale sig at være kreativ.

Et koncept kunne være en indpakket dolk, som skal bruges på kanotur. Det kan også være en sminkeboks, som skal gemmes til tøseturen til Tivoli. Sådan er der så mange muligheder, og jule 2016 er helt sikkert året, hvor der skal eksperimenteres med, hvad man putter under træet til børnene.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/familielivet.net/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353