Forside Børn Foråret er her

Foråret er her

612
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

I dag er nok dagen som mange har ventet på i en eller anden udstrækning. For selvom det ikke betyder så meget, og du nok ikke kommer til at mærke så meget til det lige med det samme, så er i dag den sidste dag i vinteren, og i morgen den 1. marts er det officielt forår, i hvert fald hvis man kigger på kalenderen.

Hvis man kigger vejrprognosen for det kommende stykke tid, er der ikke meget forår over det, i hvert fald ikke medmindre man synes at det er forår, når det er 3-5 grader med frost om natten. Ikke desto mindre ændrer det heller ikke ved, at vi går foråret og sommeren i møde med hastige skridt, og at vi derfor skal til at tilbringe en masse gode stunder udenfor.

Køb nyt til haven

Det er derfor også en god ide at få kigget på, om der skal investeret i noget nyt til haven i år. Vi har kigget på lidt forskelligt udendørs legetøj hos Only4Kids, og kommer her med et par gode råd til ting, som de fleste børn vil elske jer for at have købt.

Trampolin

Inden for den sidste håndfuld år er trampoliner blevet en fast bestandel af de danske haver, og hvis I ikke allerede har en, må det være ved at være på høje tide, at i får det.

Badebassiner

Lad os alle krydse fingre for at det bliver en rigtig god sommer med masser af varme dage. Noget som mere eller mindre alle børn elsker er vand, så køb et badebassin med et par tusinde liter vand og du vil have lykkelige børn på alle sommerdagene.

Hoppeborg

Denne er lidt i kategori med trampolin, mens egner sig især til børn der er lidt mindre end dem der er klar til trampolin.