Forside Generelt Familieliv: 4 tegn på at din hund elsker dig

Familieliv: 4 tegn på at din hund elsker dig

637
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Din hund elsker dig. Men hvordan ved du egentlig, at det ikke bare er fordi, du giver den hundfoder? Her får du 5 tegn på, at din hund elsker dig. Hvis du var i tvivl før, så er du det ikke, når først du har læst denne artikel.

Din hund kan godt give udtryk for følelser

Du bør stoppe med at kramme din hund. Undersøgelser, foretaget af blandt andre Stanley Coren, viser nemlig, at hunden bliver ængstelig, når den bliver krammet. Faktisk holder den kun dine kram ud, fordi den er helt tosset med dig.

Når du krammer din hund, stresser du den. Det viser undersøgelsen. Baggrunden for dette postulat er, at der er gennemgået 250 tilfældige billeder af hunde, der bliver krammet af deres ejere. Det efterlader dem med et indtryk af, at de ikke kan stikke af fra fare. De føler sig med andre ord fastlåste.

  1. Din hund vil ikke kramme — men den elsker at putte med dig. Bare fordi hunden ikke kan lide at blive krammet, så betyder det ikke, at de ikke kan lide at putte med dig. Derfor kan du altså sagtens lægge dig samme med din hund, så længe du sørger for, at den ikke er spærret inde.
  2. De gaber og har åben mund. Hvis dun hund har åben mund, betyder det, at den føler sig tæt forbundet med dig. Det betyder, at den føler sig tryg. Samtidig har en glad hund en løs mund og lader ofte tungen være ude. Gaber hunden, når du gaber, så betyder det, at den godt kan lide dig.
  3. Logrer hunden med halen, kan den lide dig. Det er en gammel nyhed, men ikke desto mindre betyder det, at den er glad.
  4. Når hunden stirrer, frigives kærlighedshormonet oxytocin. Hunden kramer ikke med poterne, men med øjnene. Stirrer du din hund dybt ind i øjnene, bliver der frigivet et kærlighedshormon, oxytocin. Det gør det både ved hunde og mennesker. Samtidig er intens øjenkontakt en stor selvtillidsbooster for hunde.

 

 


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/familielivet.net/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353