Forside Generelt Familiebolig med personlig stil

Familiebolig med personlig stil

522
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der findes mange forskellige måder, hvorpå man kan indrette sit hjem — men den gode indretning er funktionel. Og funktionel indretning kræver erfaring samt en kritisk stillingtagen til, hvad det enkelte rum faktisk skal bruges til.

Det er nærmest en videnskab at finde ud af, hvordan man indretter sine rum, således de både er funktionelle og har masser af stemning og atmosfære.

Men det er slet ikke nok. For hvordan får man egentlig sat sit personlige præg på boligen også? Du kan ikke finde din personlige stil i et blad, og du kan heller ikke smutte ned til den nærmeste designbutik og købe dit en personlig stil.

Den er udelukkende et udtryk for din egen smag, og hvor skørt det end lyder, så kan det være svært at finde sin personlige stil — men det kan altså godt lade sig gøre. Det er dog noget, man finder ud af hen ad vejen.

Funktionalitet er afgørende

…men hvordan indretter man så en bolig, der skal rumme hele familien, men samtidig have sjæl, personlighed og atmosfære?

Det kan man blandt andet gøre ved at sørge for, at alle ting i hjemmet har en funktion. Det stiller nemlig store krav til de ting, der er i hjemmet.

Køb udelukkende ting, som du vil blive glad for. Om det er designermøbler fra Hay, Louis Poulsen eller en anden designer, så sørg for udelukkende at købe ting, som I er glade for og som har en funktion.

Brug stue og køkken som centrum

Køkkenet og stuen er boligens centrum, og det betyder, at det er her, der skal gøres den største indsats. Her skal være rart at være, fordi det er disse rum, der bliver brugt mest — og det er også dem, der er lettest at skabe personlighed i.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/familielivet.net/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353