Forside Forældre Få luft i økonomien med storkøb

Få luft i økonomien med storkøb

752
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Familiens samlede budget er ofte presset. Det er dyrt at leve godt, og det er dumt ikke at se på, hvor man kan spare på f.eks indkøb, oplevelser og andet. Vi har kigget lidt på steder, hvor det giver mening af købe stort ind for faktisk at spare penge i lange løb.

Hårprodukter en masse

Har familien teenagebørn og har mor og far hang til forfængelighed, vil man hurtigt kunne mærke, at der bruges uforholdmæssigt mange penge på skønhedsprodukter. Og her kan der faktisk spares store penge, hvis bare man er lidt forudseende og tænker over, hvilket behov man kan have ude i fremtiden. Hårplejeprodukter kan f.eks være en stor post i familiens budget og særligt, hvis man bruger velkendte brands. Kvalitet koster, og sådan er det bare. Men bruger man nettet finder man hurtigt gode tilbud. Mange unge mennesker bruger Kevin Murphys hårprodukter, da de er kendt for at indeholde vitaminer og olier, som plejer. Køber man f.eks hos Hair247.dk, kan man spare helt op til 30 %, hvis man samler flere produkter i kurven. Og med sådan et tilbud kan det godt betale sig at købe stort ind.

Kød og konserves i lange baner

Er man udstyret med gode opbevaringsmuligheder, ligger der enormt store muligheder i storkøb af kød og konserves. Ofte kører supermarkederne nogle meget attraktive tilbud på storkøb af hakket oksekød, hakket svinekød, kyllinger, svinemørbrad og kyllinge lår. Der er rigtig mange penge at spare på at købe stort ind i de kødelementer, man ved, man skal bruge. Frys det ned i portioner og tag det i brug ved lejlighed. Det giver dig også en kærkommen mulighed for at leve efter madplan og på den måde undgå madspild.

Og nu vi er ved rationeringer, så kan det virkelig betale sig at købe stort ind i konserves og tørvarer. Danske børnefamiliers absolutte favoritret er spaghetti kødsauce også kendt som spaghetti bolognaise. Disse retter indeholder dåsetomat, hakket oksekød og ikke mindst pasta. Alt sammen kan købes med stor fordel i storkøb. Her er der virkelig penge at spare.