Forside Forældre Dette udstyr bør du have, før du anskaffer dig en hund

Dette udstyr bør du have, før du anskaffer dig en hund

562
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det er generelt vigtigt at man anskaffer sig noget hundeudstyr af en rigtig god kvalitet. Hunde har skarpe tænder, og kan godt lide at bide, rive og flå ting i stykker. Så hvis du gerne vil have at legetøjet eller udstyret skal holde i mere end 24 timer, så bør du altså anskaffe dig noget af god kvalitet, så din hund kan bruge det i flere år. Derudover er der en masse udstyr, som alle og nye hundeejere skal anskaffe sig. Læs med her, og find ud af hvorfor noget udstyr du bør anskaffe dig, før du anskaffer dig en hund.

Snor og halsbånd

Din hund skal gå tur, og derfor skal du have en snor. En hund skal stimuleres, og det skal ske ved at man tager den og går en tur med den. Derfor skal man bruge halsbånd og snor. Nogle hunde kan måske have bedre af en sele, hvis den ikke har godt af, at blive spændt i halsen kun. Dette skal være i god kvalitet, da hunden godt kan finde på at rive og bide i både snor og halsbånd.

Skål

Alle hunde skal have en mad og vand skål, det er for at vise hunden, at det er dens mad der kommer i her. Mange hunde kan finde på at løbe og bide i skålene hvis de er tomme, derfor skal de også være af god kvalitet.

Kasse eller seng

Nogle hunde sover i en hundeseng, men du kan også bare bruge en kasse, som fx er den samme hunden rejser i. Kassen skal bruges til at holde hunden inde, så det giver vidst sig selv, at den også skal være holdbar.

Legetøj

Hunde skal stimuleres, og det bliver de igennem leg og motion. Hunde kan godt få forbindelser til legetøjet, så hver gang du hiver det frem, så ved hunden at den skal lege. Derfor går det ikke at købe hundlegetøj af dårlig kvalitet, så du skal skifte det ud engang i ugen.

Køb dit hundeudstyr i kvalitet lige her!