Forside Bolig Sådan kommer i gennem det første år som forældre

Sådan kommer i gennem det første år som forældre

762
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Alle der har fået et eller flere børn, ved at det kan være hårdt og til tider kan det være næsten umenneskelig hårdt, og hvis man har babyer der har problemer at sove, kan det hurtigt komme til at virk som tortur, når du efter 4 dage siden ikke har fået mere end 2-3 timers søvn i streg. Det er med andre ord ikke så mærkeligt, at der er mange par der går fra hinanden efter at have fået børn, da det sætter parforholdet på nogle prøvelser, som man slet ikke kan forestille sig, før man selv har været i situationen.

Vi vil ikke sige, at det er let at få børn, kun at det er alt besværet værd, og at der ikke findes nogen større gave, men derfor kan det godt til tider føles som alt andet end det. Her får I nogle råd til hvordan i kan gøre det lidt lettere for jer selv, det første år som forældre.

Drop idealerne

Det er ikke svært at sidde måbende og læse på Instagram eller i diverse magasiner med og om børn og tænke “Hvordan gør de det?” Når man ser nybagte med overskud til at være kernefamilie, samtidig med at de har karrierer og tid til at træne 3-4 gange om ugen og kun spiser hjemmelavet mad.

Der skal nok være 3-4% der lever sådan, men det er dem man læser om i bladede, og det er altså ikke sådan hverdagen ser ud for flertallet, så lad vær med at prøve at opnå det. Tag det i jeres tempo, i kan altid komme i form igen om et år og smide de par kilo der røg på, mens i ikke kunne sove.

Betal jer fra det i kan

Når man har en travl hverdag, hvor det hele godt kan virke som et stort kaos, kan det være meget kærkomment at slippe for nogle af de ting, man ellers plejer at bruge tid på i dagligdagen.

Hyr et rengøringsfirma til at komme en gang om ugen eller hver 14. dag og få gjort huset rent, mens du eller i går en tur med barnevognen, de par timer kan være gyldne at have til en lur, ligesom det er fantastisk at komme hjem til et rent hjem.

Husk hinanden

Barnet er det vigtigste i jeres liv, og derfor bliver det ikke overraskende også omdrejningspunktet for hele jeres dagligdag, det er derfor let at komme til at glemme hinanden og ikke mindst at være et par og ikke “bare” være et par forældre.

Kaffe – kaffe – KAFFE

Kaffe har uden tvivl reddet mange ægteskaber. Når det hele ser mest sort ud, og du føler du ikke kan hold øjnene åbne, kan en god kop kaffe gøre forskellen. Dog skal du lige huske lidt på mængden, hvis du ammer.