Forside Bolig Det er ok at låse ting inde

Det er ok at låse ting inde

680
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

At få børn betyder for de fleste os, at man er nødt til at sige farvel til et rent og rydeligt hjem. I hvert fald er der ikke noget, der få en stue til at ligne, at der har været en tornado forbi som små børn, der hurtigt kan få en helt ren stue til at ligne en slagmark.

Børn skal helt naturligvis have lov til at være børn, og have lov til at rode ting til, men det er også vigtigt at sætte nogle grænser op for børnene og fra en tidlig alder lærer dem, at det ikke er alt man må lege med. For mens det ikke er så svært at putte duploklodser og legetøjsbiler tilbage i kasserne, når de små er lagt i seng, så er det lidt værre at skulle feje glasskår op, fordi de har fundet vej til servicen.

Det er ikke alle der tænker på dette, når de får børn, men det er en rigtig god ide at have skabe der kan låses (det kunne være vitrineskabe). På den måde lærer dine børn også, at der er nogen ting det er ok at lege med, mens der er andre ting der er off limits, i takt med at børnene bliver ældre, er det på den måde ofte lettere at sætte grænser op.

Der er dog også en vist fare i eksempelvis at vælge et vitrineskab, fordi børnene kan se hvad der er i skabet gennem glasset, og at det derfor bliver endnu mere interessant, hvis de ikke kan få fingrene i det. Men som det er med mange ting omkring børneopdragelse, så handler det om at sætte grænser op som barnet forstår og som ikke er urimelige, og at ville have sine glas og lignende intakte må betragtes som værende et rimeligt krav.

 


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/familielivet.net/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353