Forside Bolig Design for hele familien

Design for hele familien

1107
0
DEL
Mor og barn kvalitetstid i stol

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

De fleste har en forestilling om, at et børnevenligt hjem er uforeneligt med et moderigtigt et af slagsen. Det er dog ikke umuligt at indrette hjemmet med børnenes interesser i mente uden at gå på kompromis med det stilistiske udtryk – design kan nemlig godt være børnevenligt og smukt på samme tid.

Design for forældrenes skyld?

Vi lever lige nu i et samfund, hvor der er stort fokus på at have det perfekte liv i det perfekte rene og ryddelige hjem. Det betyder, at flere og flere forældre indretter børneværelset ud fra egne præferencer og glædeligt reklamerer med resultatet på de sociale medier. Så er designermøbler på børneværelset ikke bare for forældrenes skyld? I nogle tilfælde er det muligvis, men der findes også mange designs, som er smukke at se på og samtidig er holdbare og børnevenlige.

Gyngestol til hyggelige stunder

Et klassisk eksempel er den fine gyngestol fra Vitra Eames, der i løbet af de seneste år for alvor er blevet populær hos børnefamilierne. Stolen er af god kvalitet, har et minimalistisk og elegant udtryk, og passer med sin sorte eller hvide farve ind i ethvert rum. Pryd den med bløde puder og et varmt tæppe, og de perfekte rammer er sat for en hyggelig stund. Gyngestolen er perfekt til at amme i, og mange bruger den også, når der skal læses godnathistorier, eller når der er behov for lidt ekstra nærhed og kvalitetstid med de små. Samtidig kommer stolen også de voksne til gode. Slap for eksempel af med en god bog og en lun kop te på en kold efterårsdag.

Design behøver således ikke kun at imødekomme voksnes ønsker og præferencer, men kan også sagtens gavne børnene. Det handler blot om at vælge sine møbler med omhu, og tage stilling til, hvad der passer bedst ind i netop jeres hjem.