Forside Forældre Corona kan udløse psykiske lidelser

Corona kan udløse psykiske lidelser

124
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Uanset hvordan man vender og drejer det, som kommer man ikke uden om at corona virussen har sat sine spor. Både i Danmark og i resten af verden har den haft enorme betydninger. Samfund rundt om på kloden er lukket ned, folk er sendt hjem fra arbejde og tusinder af danskere har mistet deres job, og mange selvstændige har set deres livsværk blive gevaldig truet.

Virussen er farlig, det er der ingen tvivl om, heller ikke selvom det primært er ældre og personer der havde sygdomme i forvejen, der er døde af den, så er den farlig og smitsom. Det er dog ikke kun lidelser i form af at blive smittet som den forårsager.

Der er nemlig også mange der er i risiko for at blive ramt af psykiske lidelser på grund af pandemien. Den kan være lidelser som sorg (hvis man mister nogen man har kær til sygdommen), men det kan også være eksempelvis angst. Hver dag bombarderes vi med den ene dårlige nyhed efter den anden. Har man lidt tendens til at være sensitiv omkring dette, eller være lidt ængstelig fra naturens side, kan det være ekstremt voldsomt at udsættes for denne konstante strøm af dårlig nyt. Er man i den situation bør man konsultere med en psykolog, der kan guide en gennem krisen på sikker vis. Der er flere psykologer der tilbyder online terapi og dermed kan hjælpe, en af dem er denne psykolog i Aalborg.

Der også mange der kan rammes af depression. Dette kan skyldes at være isoleret over en længere periode, hvilket Risør kan ramme enlige, der pludselig bliver meget enlige. Det kan også være en depression over at ens livsværk er smuldret mellem hænderne på en.

Hvis man er i en familie, er det vigtigt at man får taget hånd om disse ting hurtigst muligt. Vi er i en tid, hvor vores børn udsættes for nogle ting vi kan have svært ved at forklare. Hvis de oveni dette skal se deres forældre lide på psyken, kan det være ekstremt svært for dem at bearbejde dette.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/familielivet.net/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353