Forside Bolig Billig telefoni til hele familien

Billig telefoni til hele familien

1230
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der er mange penge at spare, hvis I vælger at kigge lidt længere efter de gode mobilrabatter. Det gælder både, når det kommer til abonnementer og telefoner. Det kan nemlig godt betale sig at undersøge markedet i lidt længere tid.

Især hvis I er en helt husstand, der skal forsynes med mobiltelefoner, så I vælge at kigge efter sider, hvor det er muligt at finde mobilpriser uden abonnementer eller med abonnementer, og så kan man sammenligne priserne.

I kan, hvis I ikke har det i forvejen, spare rigtig mange penge, hvis I vælger at kaste jeres penge efter ét mobilselskab. Det kan faktisk ikke betale sig, hvis I har flere forskellige selskaber. Samler I dem hos én udbyder, så kan i spare rigtig mange penge; ofte kan I faktisk hurtigt halvere husstandens mobilregninger.

Det skal I være opmærksom på

Når I skal beslutte jer for, hvilket selskab I skal vælge, så er det en god idé at have nogle faktorer, som kan være med til at afgøre, hvem I skal bruge jeres penge på. Det giver jer nemlig noget at gå efter.

Beslut jer også for, om I har brug for underholdning og streaming i jeres abonnement. Hvis I i forvejen har HBO, Netflix, ViaPlay eller en anden streamingudbyder, så kan I med fordel droppe dét abonnement til fordel for et familieabonnement, hvor der er streaming og underholdning inkluderet i prisen.

En anden fantastisk mulighed, når I vælger at samle jeres abonnement hos en teleudbyder, er, at I kan tjekke en fælles oversigt over forbrug, og dermed har I lettere ved at kontrollere jeres forbrug.

Samtidig har I mulighed for at tjekke, hvor børnenes mobilforbrug, børnesikring af internetsider samt spærring af SMS’er, der er indholdstakserede. Desuden får I mange steder en mobilforsikring med i købet.

Sådan får I billige telefoni

Først og fremmest skal I finde en mobilpakke, der passer godt til de individuelle familiemedlemmers mobilforbrug.

Hernæst skal I tjekke at mobilselskabet tilbyder, at I kan få rabatter på telefoner, børnesikring og lignende. Find det selskab, hvor I kan få bedst mulige fordele og rabatter — og saml jeres abonnementer der.