Forside Forældre 3 apps, der gør dit liv som mor lettere

3 apps, der gør dit liv som mor lettere

740
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Som mor er der ofte meget at se til. Og selvom man siger, at moderens rytme helt instinktivt tilpasser sig sine nye levevilkår med et barn i huset, så kan det altså være fantastisk med lidt hjælp. Se her, hvilke apps, der kan gøre livet som mor en smule lettere.

Babyalarm

Din iPhone eller Android-enhed kan faktisk ret let omdannes til en babyalarm. Der findes adskillige apps til dette. Blandt andre Baby Monitor HD til iPhone og Baby Monitor and Alarm til Android.

Det kræver, at du har en enhed, du ikke bruger til andet end babyalarm. Eksempelvis en gammel telefon, der har udtjent sit formål, og derfor godt kan bruges til babyalarm. Brug den som ‘baby-stationen’ og få beskeder, når dit barn bevæger sig eller græder.

e-Tilbudsavis

Med appen ‘e-Tilbudsavis‘ kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvor du kan finde de billigste priser på en specifik vare henne. Og så er det ligegyldigt, om du er på udkig efter en Götz-dukke, billigt oksekød eller noget helt tredje.

Du kan søge på den vare, du har brug for, og så får du en oversigt over, hvilken butik, der har den vare til den billigste pris. Der er forskellige parametre, du kan indstille på, så du får det tilbud, der passer bedst til dig.

Har du eksempelvis brug for at handle inden for en radius af en kilometer, har du mulighed for at indstille det direkte i din app. Du kan også nøjes med at læse tilbudssaviser.

Find behandler

Find behandler‘ er navnet på en app, der kan bruges til at finde den nærmeste læge eller behandler. Sundhed.dk står bag appen, så du kan altså roligt have tillid til, at appen fungerer efter hensigten. Den samler behandlere og læger i 23 kategorier, så du hurtigt kan finde både adresser og åbningstider hos læger og behandlere.