Forside Generelt 3 tips til at spare penge på børnenes tøj

3 tips til at spare penge på børnenes tøj

132
0
DEL
Small baby knitted clothes in hand older sister. Home, life style concept

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Man kan naturligvis ikke opgøre et barn i kroner og øre. Men det er ingen hemmelighed, at det koster mange penge at have børn. Der skal afsættes penge til mad, bleer, tøj, transport og meget mere. Det hele løber op, så hvis man kan spare på enkelte poster, kan det betyde meget i det store billede. Derfor har vi her samlet tre tips til, hvordan du kan spare, så de mange ‘bække små’ ikke vælter privatøkonomien.

Planlæg tøjkøb til børnene

Det omskiftelige vejr og de meget mærkbare skift af årstider i Danmark stiller store krav til børnenes garderobe. Fra inderst til yderst, fra undertøj til regntøj. Og samtidig vokser børn i ryk – pludselig kan de ikke passe tøj, som de kun har haft på ganske få gange. Planlægning af dine køb er med til at sikre, at du ikke køber mere end det højst nødvendige. Aftal evt. med dig selv, at du ikke køber ‘på forhånd’. Det kan være tillokkende at købe en ny køredragt til baby om sommeren, så du er parat til efterårets første kolde morgener. Men hvis baby springer to tøjnumre over i løbet sommeren, så kommer den køredragt aldrig i brug. Inden du handler, bør du også gennemgå dit barns tøj for at få et overblik over, hvad der reelt mangler. Måske kan dit barn arve fra en ældre søskende eller gode venner, så der er lidt færre køb, der skal gøres.

Gå efter tilbud

Tilbud er fantastisk. Fx når man allerede har udset sig en ulddragt eller andet udstyr til baby, og det så kommer på tilbud. Hos ugleunger.dk kan du altid finde lækre mærker som Joha og Katvig på tilbud. Der er både ulddragter, bodies og leggings til babyer, men der er også tøj til de lidt større børn. Forhold dig til, hvad dine børn reelt har brug for – på baggrund af din planlægningsfase.

Afsæt et beløb til tøjkøb hvert kvartal

Det kan være svært at begrænse sig, når man først er i gang med netshopping. Det ved vi alt om. Og det bliver ikke nemmere af, at der er tale om babytøj. Der er bare utrolig meget sødt! Derfor er det en god ide at afsætte et beløb, som du må handle for hvert kvartal. Så kan du fordele dine køb hen over kvartalet og opgøre løbende. På den måde kan du med god samvittighed putte det søde babytøj i den digitale kurv.