Forside Bolig 3 ting du skal anskaffe dig, før barnet kommer

3 ting du skal anskaffe dig, før barnet kommer

45
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det er en spændende tid, når man er i den sidste periode af ens graviditet. Lige pludselig bliver det meget mere virkeligt og man står frem til at blive forælder (måske for første gang) inden for et par uger eller måneder.

Det kan dog også være en lidt stressende periode, og der er visse ting, du bør anskaffe dig, før barnet ankommer. Læs med her for at lære mere om, hvilke ting du absolut må sørge for, at du har liggende, før barnet melder sin ankomst.

En fastvikle

Det er en god ide at anskaffe sig en fastvikle fra Sneglehuset.com, før barnet ankommer. På den måde kan du have barnet tæt på dig og samtidig bevæge dig rundt i dit hus.

Et nyfødt barn kan ikke bevæge sig rundt i verdenen af sig selv og er afhængig af dig for at kunne komme rundt omkring. Det kan dog være en smule tungt at skulle bevæge barnet rundt i armene hele tiden. Og nogle gange vil man også gerne have sine arme fri til at kunne lave forskellige ting i hjemmet.

Med en fastvikle opnår du netop dette. Med sådan en smart fastvikle kan du have barnet tæt ind på kroppen, samtidig med at du kan få klaret alle de ting du skal have lavet i løbet af dagen.

Du kan ikke gå lange ture med barnet fastviklet til kroppen, men du kan sagtens rende ned til det lokale supermarked, hvis du har brug for det. Med en fastvikle sidder barnet fast og sikkert ind til kroppen.

Et stort lager af bleer

Bleer er en anden ting, som du absolut må anskaffe dig. De fleste nybagte forældre undervurderer hvor lidt tid de egentlig har, når barnet ankommer. Det er derfor en god ide at lave et kæmpe lager af de forskellige ting, som du har brug for til at kunne passe ordentligt på barnet. Og det inkluderer en masse bleer.

Køb hellere for mange hjem end for lidt. Det er en meget ubehagelig oplevelse at pludselig stå med barnet derhjemme og ikke have nogle rene bleer at lægge på barnet.

Du kan eventuelt opbevare alle dine bleer ude i garagen, hvis du ikke har så meget plads inde i boligen.

Børnetøjet

Du har også brug for en masse børnetøj, når du får et nyt barn. Hvis det er barn nummer to, som snart melder sin ankomst, så har du formentlig noget børnetøj til overs fra den første. Du kan sagtens bruge det børnetøj igen, uanset om børnene har forskellige køn.

I de første par år gør det ikke så meget, hvilket slags børnetøj de har på. Så længe der er rigeligt med tøj på kroppen så de ikke fryser, så er det udmærket.

DEL
Tidligere artikelLider du af barnløshed?
Næste artikelFerie i egen båd