Forside Bolig 3 ting du bør få gjort, inden Corona krisen slutter

3 ting du bør få gjort, inden Corona krisen slutter

201
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Flere og flere ting, begynder at blive åbnet op igen, i takt med at Corona bølgen er ved at aftage, og færre personer bliver smittet – hver dag. Vi er derfor rigtig mange, som så småt begynder på at arbejde igen på vores arbejdsplads, og dagene derhjemme i hverdagen er derfor ved at være talte. Det er derfor nu du skal få gjort de ting, som du gerne vil have nået, inden krisen aftager.

Få luget ud i haven

Sommeren er på vej, og det er derfor nu man skal i gang, hvis haven skal blive klar til det gode vejr. De fleste har ofte gået og tænkt over vinteren, at der er et projekt, som de gerne vil have lavet – inden sommeren starter for alvor. Få derfor lavet de tiltag som du har gået at tænkt på nu.

Få lavet en hovedrengøring

Hvis du ligesom så mange andre, har gået hjemme i flere uger, uden at få gjort den helt store hovedrengøring, så bør du få den gjort nu – så du får alt snavs og alle bakterier væk fra dine overflader. Når først vi begynder på arbejde for alvor igen, så bliver der ikke længere så meget tid til at gå i dybden med rengøringen, som du nok har lige nu. Så der er ingen undskyldning, det er bare med at komme i gang.

Få udskiftet låse, hvis dette er nødvendigt

Selvom statistikerne for indbrud i disse tider er rigtig lave, så er der stor chance for, at indbrud i hjemmet kommer igen, når vi begynder at være væk fra hjemmet igen. Vil du derfor gerne sikre dig selv og din familie efter Corona isolationen, så bør du overveje om huset ikke skulle have udskiftet sine låse over det hele. Låse skifter hele tiden sin teknologi, og bliver derfor år for år, mere og mere avanceret, og dermed sikre mod indbrud.

Du kan få udskiftet dine låse hos dine lokale låsesmed i Helsingør, eller hvor du nu bor.