Forside Generelt 3 spil i skal huske at spille i løbet af sommeren

3 spil i skal huske at spille i løbet af sommeren

506
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Vi befinder os i efterhånden i udgangen af sommeren, men lige nu føles det som om, at den aldrig ender. Vi har allerede slået rekorden for flest sommerdage i løbet af en dansk sommer, og temperaturende nærmer sig den højeste nogensinde. Det tyder altså ikke på, at sommeren forsvinder lige foreløbigt, og det skal hele familien selvfølgelig udnytte. Der findes nemlig så mange sjove spil, man kan samle hele familien omkring. Og så foregår de nemlig udenfor. Herunder bliver der nævnt tre helt klassiske havespil så får alt for lidt opmærksomhed, da de fleste sidder med næsen nede i deres ipads eller smartphones.

Kongespil

Kongespil, høvdingespil eller kubespil kært barn har mange navne. Men uanset hvad man kalder det klassiske spil bestående af nogle træklodser og træpinde, så er det altid et sikkert hit. Spillet kan spilles alle steder, bare der er et nogenlunde plant areal. Dette gør det som populært at tage med på ferie, da det ikke fylder meget og er hurtigt at sætte op. Spillet kan spilles af næsten alle, og det er sjovt for både børn og voksne. Dette spil kan findes på Spil-aps.dk.

Kroket

Kroket som måske som kan betegnes som minigolfs fætter er et andet hyggeligt familiespil, som alle kan hygge sig med. Kroket kræver et lidt større areal end kongespil, hvis man altså vil have en bane af ordentlig størrelse. Man kan dog designe banen præcist som man vil, så to spil kroket sjældent er ens. Man kan sætte sit kroket spil op overalt, hvor der er plads, og alt afhængigt af sværhedsgrad, kan man have naturlige forhindringer med i spillet.

Petanque

Petanque er måske det mest simple og det mest sjældne spil her på listen. Der er nemlig ikke så mange der spiller det, men det er yderst god underholdning for hele familien. Spillet går ud på at kaste sine petanquekugler tættest på en mindre trækugle med navnet ”grisen”.