Forside Forældre 3 gode idéer til vinteraktiviteter for børn

3 gode idéer til vinteraktiviteter for børn

191
0
DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Mangler du nogle gange nogle idéer til, hvordan du bedst muligt underholder dine børn? Når det er sommer, så er det oplagt at bruge en hel masse tid udenfor, men det er nogle gange nødvendigt at være lidt mere kreativ, når det er vinter.

Vær kreativ indenfor

Der er noget rigtig hyggeligt over at sidde indenfor og være kreativ, når det er køligt udenfor. Desuden er kreative projekter sjove for både børn og voksne.

Nogle gode idéer til kreative projekter er f.eks.:

  • at tegne og male

  • at forme og male ler

  • at folde julepynt

  • at lave collager med billeder

Tag på kælketur

Der er aldrig nogen garanti for sne til vinter, men hvis der lige pludselig er sne, så er der ikke noget, der slår en god kælketur. Der er mange forskellige sjove kælke, så der er nogle til enhver smag.

Hvis du og dine børn overvejer at tage på kælketur, så handler det bare om at undersøge, hvor der er nogle gode kælkebakker tæt på.

Der er desuden ikke noget bedre end at komme hjem til en kop varm kakao eller te efter en lang dag på kælk.

Leg med magnetlegetøj

Når det er vinter, er det ikke sikkert, at det er lige så sjovt for dine børn at være udenfor i mange timer. Derfor er det i stedet oplagt at bruge en hel masse tid på at lege indenfor. Hvis dine børn har lyst til at prøve en ny form for legetøj, så er magnetlegetøj fra Magna-Tiles et rigtig godt bud. Det er legetøj, der er sjovt at lege med, men som samtidig træner dine børns koncentration og fantasi.

Hvis dine børn har noget legetøj, der sjældent bliver brugt, så er en kedelig vinterdag også en god mulighed for at få noget af det frem igen.